Zonnebrillen voor het hele jaar

Wij hebben het hele jaar door een wisselende collectie van onze vaste merken

Zomer

Als je zo dicht bij het strand en de zee zit moet je als optiekzaak natuurlijk zonnebrillen in de collectie hebben. JPC Optiek heeft gekozen voor trendy, opvallende monturen van bijvoorbeeld Tom Ford, Persol, Ray-Ban, Epos, Penn & Ink en AM eyewear. Maar ook sportieve zonnebrilmonturen van o.a. Oakley en Maui Jim -uitermate geschikt voor hardlopen, golfen of mountainbiken- zijn in onze collectie opgenomen. Loop gerust eens binnen om ons assortiment te bekijken. We vertellen u er graag meer over!

Winter

De wintersport heeft een geheel eigen mode. Dit geldt ook voor de ski- en zonnebrillen. Oakley zijn niet alleen modieus maar bieden tevens ultieme bescherming tegen schadelijke UV-straling. Voor de winter hebben wij een uitgebreide collectie zonnebrillen. Perfect om uw outfit compleet te maken of als cadeau voor de feestdagen.

OOGMETING

Van snelle scan tot optometrisch onderzoek. Wij informeren U graag naar de mogelijkheden en voorwaarden. U kunt via ons contactformulier of per telefoon een afspraak maken.

PERSOONLIJK advies

Onze medewerkers geven u graag eerlijk en vakkundig advies over de keuze van uw montuur, glazen of contactlenzen.