Contactlenzen

Onze contactlensspecialist of optometrist geeft graag advies over het gebruik van de juiste lenzen die bij u passen

Persoonlijk advies

Geen mens is hetzelfde en ieder paar ogen is uniek. Door enorme technologische ontwikkelingen zijn de mogelijkheden voor het veilig en comfortabel dragen van lenzen flink toegenomen. Omdat het aanbod groter is geworden, is een betrouwbaar persoonlijk advies onontbeerlijk.

Nazorg

Uw ogen zijn een kostbaar bezit en verdienen de beste zorg en aandacht. Onze specialisten passen uw lenzen aan met de modernste apparatuur en techniek. Optimale nazorg en frequente controles maken dat u jarenlang probleemloos lenzen kunt dragen. Ook houden zij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ruim aanbod

De tijd dat er maar één soort lens beschikbaar was voor een beperkt aantal sterkten, is voorgoed voorbij. Wij leveren onder meer RGP-lenzen (ook wel harde lenzen genoemd), zachte lenzen, multifocale lenzen en nachtlenzen.

De lenzen die wij als JPC Optiek bieden:

  • Vormstabiele lenzen
  • Zachte lenzen
  • Nachtlenzen
  • Multifocale lenzen
  • Lenzen geschikt voor kinderen
  • Myopie management

Onderzoek en advies

Overweegt u lenzen te gaan dragen of uw oude te vervangen? Wij informeren u graag over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van draagcomfort en zicht. Met onze specialistische kennis bieden wij u gegarandeerd de beste optie voor uw ogen. Onze medewerkers informeren u graag.

Heeft u vaak last van droge of vermoeide ogen? Misschien zijn Biofinity Energys lenzen wel iets voor u!

Ons team adviseert u graag over het juiste type contactlens voor uw oog.

OOGMETING

Van snelle scan tot optometrisch onderzoek. Wij informeren U graag naar de mogelijkheden en voorwaarden. U kunt via ons contactformulier of per telefoon een afspraak maken.

PERSOONLIJK advies

Onze medewerkers geven u graag eerlijk en vakkundig advies over de keuze van uw montuur, glazen of contactlenzen.