Glazen, voor elke sterkte en zichtoplossingen

Door een zeer ruime keuze uit verschillende ontwerpen, materialen en coatings, brengt JPC een nauwkeurig samengesteld en uitgebreid assortiment. Dit assortiment biedt u een ruime keuze in comfort, esthetiek en praktisch gebruiksgemak die het beste past bij uw wensen en behoeften.

Beste designs: afhankelijk van de behoefte van u als brildrager zijn er verschillende oplossingen. Van het enkelvoudige glas met steeds vlakker wordende ontwerpen, glazen voor speciale gebruiksdoeleinden zoals de indoor / computer en de bifocale glazen tot de geavanceerde designs van de multifocale glazen.

Beste materialen: de keuze van het materiaal voor een brillenglas is erg belangrijk. De fysische en optische eigenschappen van de materialen bepalen immers hoe een brillenglas eruit zal zien en hoe goed de brildrager uiteindelijk met het glas kan kijken. Zo kan men kiezen voor kunststof of minerale brillenglazen. Daarnaast kan men ook kiezen voor materialen met hogere brekingsindex die het glas dunner en lichter maakt.

Beste coating: het basisglas kan bewerkt worden met diverse coatings waarmee het gebruiksgemak van het glas verhoogd wordt. Zo is het mogelijk om de glazen minder kras gevoelig te maken, hinderlijke reflecties tegen te gaan en vuilafstotend te zijn. Daarnaast is het mogelijk om de glazen met een kleur of meekleurend te bestellen.

ZEISS en HOC zijn onze hoofdleveranciers, daarnaast kunnen we alle andere merken leveren.

OOGMETING

Van snelle scan tot optometrisch onderzoek. Wij informeren U graag naar de mogelijkheden en voorwaarden. U kunt via ons contactformulier of per telefoon een afspraak maken.

PERSOONLIJK advies

Onze medewerkers geven u graag eerlijk en vakkundig advies over de keuze van uw montuur, glazen of contactlenzen.