Oogzorg

Onze opticiens en optometristen bieden de beste oogzorg zodat u lang en comfortabel kunt genieten van onze brillen, glazen en lenzen

Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van oogzorg. Of het nu gaat om een ‘eenvoudige’ oogtest of vragen met betrekking tot de gezondheid van uw ogen, onze specialisten staan voor u klaar.

Oogtest

Bent u benieuwd of u een bril nodig hebt? Loop dan gerust eens binnen voor een snelle, eenvoudige oogtest. Wij kunnen u binnen een paar minuten vertellen of uw vermoeden klopt en of verder oogonderzoek gewenst is.

Oogmeting

Als een nieuwe bril of contactlenzen nodig hebt, doen wij een nauwkeurige oogmeting. Deze bestaat uit het bepalen van de exacte sterkte van de bril of lenzen en een oogdrukmeting. Vervolgens adviseren wij u over een zichtoplossing die voor u het meest optimaal zal zijn.

Wij doen ook optometrische onderzoeken. Zie hiervoor onze pagina optometrie.

Afspraak

Als u vragen hebt over een oogmeting of uitgebreider onderzoek, neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op (072) 581 77 11, info@jpcoptiek.nl of via ons contactformulier.

OOGMETING

Van snelle scan tot optometrisch onderzoek. Wij informeren U graag naar de mogelijkheden en voorwaarden. U kunt via ons contactformulier of per telefoon een afspraak maken.

PERSOONLIJK advies

Onze medewerkers geven u graag eerlijk en vakkundig advies over de keuze van uw montuur, glazen of contactlenzen.